POSITIEVE RESULTATEN

 

Bij toeval stuitten wij op een artikel over GenF20Plus, een Amerikaans 100% natuurlijk en veilige verjongingskuur. Deze verjongingskuur bevat een gepatenteerde combinatie van aminozuren en andere belangrijke stoffen voor een verjongend en anti-aging effect. Voorheen kon dat alleen door het injecteren van synthetische groeihormonen (wat wij zelf nooit gedaan hebben) om de tekorten van het afnemende menselijk groeihormoon (MGH) aan te vullen. GenF20Plus maakt die onbetaalbare injecties overbodig. Dit principe sprak ons aan en na ons er verder in verdiept te hebben, besloten wij (mijn partner en ik)  het middel te gaan proberen. Immers ook wij begonnen inmiddels de effecten van het ouder worden te herkennen.

Onze Positieve ervaring

Genf20Plus belooft dat je vanaf drie weken gebruik al de eerste effecten kan beginnen te merken en inderdaad ….. wij begonnen toen ook de eerste kleine verschillen te voelen.

Afgezien van de positieve werking welke we ervaren, is ook met metingen met bioresonantietherapie aangetoond dat mijn MGH- waarde daadwerkelijk is gestegen;

  • Na zes weken gebruik van de vier pillen per dag (dus zonder de mondspray) is dit bij de eerste meting gebleken.
  • Bij de tweede meting, circa vijf weken later, was de waarde van het MGH wederom gestegen.
  • Bij een derde meting bleek de MGH waarde op optimaal niveau en kon worden overgegaan op een onderhoudsdosering.

De genoemde bioresonantiepraktijk die GenF20Plus kan aanbevelen is Praktijk voor natuurgeneeskunde en vitaliteitsbevordering Miroflow.

Wij gebruiken deze verjongingskuur met de geadviseerde tussenpozen en met grote tevredenheid. We merken duidelijk verschil met het gebruik van GenF20Plus.

Wij mogen helaas op de website niet vermelden wat voor ons de positieve effecten zijn van het gebruik van GenF20 Plus, maar wanneer je ons mailt delen wij dit graag met je.

Positieve ervaringen van anderen

We ontvingen een positieve feedback van een tevreden gebruiker, dat de pijnklachten van Fibromyalgie aanzienlijk waren afgenomen door het gebruik van GenF20Plus. (Zie ook dit artikel.)

KLIK HIER voor meer positieve reviews.

Met toestemming

Uit enthousiasme groeide de overtuiging dat dit bij ons goede werkende Amerikaanse product meer aandacht verdient in Nederland. We hebben contact op genomen met de originele Amerikaanse website van GenF20Plus in Amerika en kregen toestemming om de inhoud van hun website te vertalen en op onze website te plaatsen. Mooigezonder.nl verkoopt het GenF20Plus Systeem niet zelf, maar wil met deze website -uit enthousiasme en overtuiging- Nederland kennis laten maken met en bekendheid geven aan dit veilige 100% natuurlijke anti-verouderingsmiddel afkomstig uit Amerika.