Disclaimer

Wat je moet weten over deze site.

De bezoeker dient deze website te beschouwen als een informatieve blogwebsite en is alleen bedoeld als informatie voorziening. Het doel van onze website is informatie en onze positieve ervaring met producten te delen met de bezoeker en als informatiebron weer te gegeven om de bezoeker te helpen in haar keuze naar de mogelijkheden om zich mooier, jonger en gezonder te voelen.

In verband met een nieuwe Europese regelgeving inzake gezondheidsclaims van voedingssupplementen en voedingsmiddelen, verklaren wij bij deze dat op alle uitgeprobeerde en besproken producten op deze website geen gezondheidsclaims van toepassing zijn en of bekend zijn.

Het informatieve deel bij onze geselecteerde producten is grotendeels overgenomen uit de daarbij vermeldde boeken. Op basis daarvan geven wij de informatie door zonder vermeende voordelen e/o werking bij klachten of ter voorkoming daarvan te claimen of te garanderen, en distantiëren wij ons van de claim van een wetenschappelijke bewezen werking.

De werking en omschrijving van onze genoemde voedingssupplementen en voedingsmiddelen wordt omschreven als niet bedoelend dat de producten in staat zijn om klachten, aandoeningen of ziektes te verlichten, voorkomen of behandelen. Hooguit kunnen de geteste producten gezondheidsbevorderende effecten hebben. (Dit ondanks dat er overtuigend bewijs is van de werking van veel supplementen in het algemeen zoals aangetoond in ontelbare klinische onderzoeken door medische specialisten, vaak aan gerenommeerde universiteiten en medische centra. Mede te lezen in de aangegeven literatuur op deze website, en mede gezien onze positieve ervaringen en resultaten in de praktijk.)

De webmaster is niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten, foutieve (prijs)vermeldingen of -mededelingen. Ook niet voor de websites die via weblinks zijn verbonden aan deze website.

Geen enkele informatie e/o product op deze website dient als medisch advies, ter vervanging van eventuele medicatie die u gebruikt of eventuele behandeling die u ondergaat (zonder overleg met een deskundige). Raadpleeg bij twijfels, vragen en problemen altijd uw behandelende (huis)arts.

Wanneer u vragen en opmerkingen heeft over Mooigezonder.nl of vragen heeft over onze ervaringen met Genf20Plus of onze overige producten, dan kunt u contact met ons opnemen via info@mooigezonder.nl of het contactformulier.