Bestellen in Nederland en Amerika

Nederland

In Nederland kun je uitsluitend GenF20Plus tabletten bestellen (zonder de mondspray). Bij “POSITIEVE ERVARING” kun je lezen dat onze positieve ervaring gebaseerd is op gebruik van uitsluitend de GenF20Plus tabletten! Eén doos bevat 120 tabletten en is goed voor 1 maand gebruik (tweemaal daags twee tabletten) per persoon. Ze zijn te bestellen via de webshop van Young Again.


De prijs van 1 doos (120 tabletten) is € 54,95
Bij afname van 3 stuks is de prijs per stuk € 46,70
Bij een afname vanaf 2 stuks vervallen de verzendkosten van € 3,95


Amerika

Je kunt het complete GenF20Plus Systeem (de tabletten én de mondspray) rechtstreeks bestellen in Amerika bij Genf20plus.com.

Het bestellen van een compleet systeem is voordeliger dan de tabletten en mondspray afzonderlijk te bestellen.

Eén doos met 120 tabletten en 1 mondspray zijn allebei goed voor 1 maand gebruik voor 1 persoon. De bestelopties  worden aangeboden voor één tot zes maanden gebruik. Hoe meer verpakkingen je bestelt, hoe lager de prijs per maandgebruik is en hoe hoger het voordeel wordt.

Het is ook mogelijk om de tabletten en mondspray afzonderlijk te bestellen, maar dit pakt wat minder voordelig uit.

Prijzen & Bestellen

Verzendkosten

De verzendkosten naar Nederland bedragen:

    • Standaard via PostNL 10-14 dagen € 18,56 (zonder Track & Trace)
    • Spoed via DHL 3-6 dagen € 27,84 (met Track & Trace)
    • Spoed via Fedex 2-5 dagen € 39,91 (met Track & Trace)
    • Een verzekerde verzending is € 3,70 extra.

Verzending naar een postbusadres duurt 3 tot 4 weken langer en de mogelijkheid je bestelling te volgen via Track & Trace vervalt. Het pakketje wordt discreet verpakt zonder indicatie of vermelding van de product-inhoud.

Inklaringskosten

Bij de boven genoemde verzendkosten wordt geen rekening gehouden met eventuele inklaringskosten bij de Douane (€ 13 via PostNL) en BTW (9% voor voedingssupplementen):

  • € 22 tot € 150*: geen invoerrechten, wel inklaringskosten, wel omzetbelasting (6% voor voedingssupplementen).
  • € 150 of meer*: wel invoerrechten, wel inklaringskosten, wel omzetbelasting (6% voor voedingssupplementen).

* Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten en eventuele verzekeringskosten.

Bij voedingssupplementen worden geen kosten voor douanerechten (is iets anders dan inklaringkosten) berekend. De inklaringskosten van DHL en Fedex kunnen anders zijn.

Bij ons is tot dusver gebleken dat bij een onverzekerde bestelling onder de € 150 er geen extra kosten bijkomen, dit kunnen wij echter niet garanderen.

KLIK HIER  voor meer informatie over douanerechten.

Bestel- en betaalprocedure

Er kan afgerekend worden met VISA, AMERICAN EXPRESS, MASTERCARD of PAYPAL.

De bestel- en betaalprocedure is uitermate veilig. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de laatste encryptie-technologie. De bestelling vindt plaats op een beveiligde server en je privacygevoelige informatie is veilig. Je creditcardgegevens worden gecontroleerd met die van de bank door een adres-verificatiesysteem. Wanneer de gegevens niet overeenkomen, kan de order niet verwerkt worden. De betalingen van de creditcard verschijnen op je rekeningoverzicht als Lemiternet.com of Leadingedhehealth.com. GenF20Plus respecteert je privacy en zal je adres- en emailgegevens nooit uitwisselen, verkopen of gebruiken voor SPAM-doeleinden.

100% Geldretour-garantie

GenF20Plus biedt de mogelijkheid om het product uit te proberen met een 100% geldretour-garantie. Het stelt je in de gelegenheid om het 60 dagen (maximaal twee dozen) te gebruiken. Mocht je vinden dat de resultaten tegenvallen, dan kun je de originele aangebroken of lege verpakking(en) zonder opgave van redenen terug te sturen. Dit moet je binnen 67 dagen na leveringsdatum doen. Je krijgt dan de het volledige bedrag terugbetaald, exclusief alle gemaakte en te maken verzendkosten. Deze regeling geldt éénmalig per bestelling per klant. Had je meer dan twee dozen besteld? Geen probleem, ook de overige volle dozen mogen geretourneerd worden.