Bestellen in Nederland en Amerika

Nederland

In Nederland kun je uitsluitend GenF20Plus tabletten bestellen (zonder de mondspray). Bij “POSITIEVE ERVARING” kun je lezen dat onze positieve ervaring gebaseerd is op gebruik van uitsluitend de GenF20Plus tabletten! Eén doos bevat 120 tabletten en is goed voor 1 maand gebruik (tweemaal daags twee tabletten) per persoon. Het is te bestellen bij Bol.com.

De prijs van 1 doos (120 tabletten) is € 59,95.
Je betaalt geen verzendkosten.

Momenteel is de GenF20Plus niet leverbaar, maar je kunt van Bol.com een notificatie of eenmalige mail ontvangen zodra het weer leverbaar is.


Amerika

Je kunt het complete GenF20Plus Systeem (de tabletten én de mondspray) of alleen de GenF20Plus tabletten rechtstreeks bestellen in Amerika bij Genf20plus.com.

Eén doos met 120 tabletten en 1 mondspray zijn allebei goed voor 1 maand gebruik voor 1 persoon. De bestelopties  worden aangeboden voor één tot zes maanden gebruik. Hoe meer verpakkingen je bestelt, hoe lager de prijs per maandgebruik is en hoe hoger het voordeel wordt.

Prijzen & Bestellen

Verzendkosten

De verzendkosten naar Nederland zijn afhankelijk van de hoogte van het bestelde bedrag en ongeveer:

    • 6 -10 dagen vanaf € 17

Inklaringskosten

Bij de boven genoemde verzendkosten wordt geen rekening gehouden met de inklaringskosten te betalen aan het post- of koeriersbedrijf (ca. € 15) en BTW 21% voor voedingssupplementen):

  • € 1 tot € 150*: geen invoerrechten, wel inklaringskosten, wel omzetbelasting (21% voor voedingssupplementen).
  • € 150 of meer*: wel invoerrechten, wel inklaringskosten, wel omzetbelasting (21% voor voedingssupplementen).

* Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten en eventuele verzekeringskosten. Het is mogelijk een verzendverzekering af te sluiten.

KLIK HIER  voor meer informatie over douanerechten.

Bestel- en betaalprocedure

Er kan afgerekend worden met VISA, MASTERCARD, American Express of via PAYPAL (Credit).

De bestel- en betaalprocedure is uitermate veilig. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de laatste encryptie-technologie. De bestelling vindt plaats op een beveiligde server en je privacygevoelige informatie is veilig. Je creditcardgegevens worden gecontroleerd met die van de bank door een adres-verificatiesysteem. Wanneer de gegevens niet overeenkomen, kan de order niet verwerkt worden. De betalingen van de creditcard verschijnen op je rekeningoverzicht als Lemiternet.com of Leadingedhehealth.com. GenF20Plus respecteert je privacy en zal je adres- en emailgegevens nooit uitwisselen, verkopen of gebruiken voor SPAM-doeleinden.

100% Geldretour-garantie

GenF20Plus biedt de mogelijkheid om het product uit te proberen met een 100% geldretour-garantie. Het stelt je in de gelegenheid om het 60 dagen (maximaal twee dozen) te gebruiken. Mocht je vinden dat de resultaten tegenvallen, dan kun je de originele aangebroken of lege verpakking(en) zonder opgave van redenen terug te sturen. Dit moet je binnen 67 dagen na leveringsdatum doen. Je krijgt dan de het volledige bedrag terugbetaald, exclusief alle gemaakte en te maken verzendkosten. Deze regeling geldt éénmalig per bestelling per klant. Had je meer dan twee dozen besteld? Geen probleem, ook de overige volle dozen mogen geretourneerd worden.