MENSELIJK GROEI HORMOON

Wat doet het Menselijke groeihormoon (MGH)/Human grow Hormon (HGH)?

MGH is een natuurlijke lichaamseigen stof die het meest gedurende de jeugd door de hypofyse wordt afgescheiden. Hoe hoger het MGH niveau, hoe meer IGF-1 het lichaam produceert. IGF-1 is verantwoordelijk voor de genezing van beschadigde cellen en het vormen van nieuwe cellen.

Naarmate men ouder wordt neemt de hoeveelheid MGH die het lichaam produceert af. Dit betekent dat het lichaam minder goed in staat is om beschadigde cellen te repareren. Het ouder worden wordt veroorzaakt door celbeschadiging.

Door het stimuleren van de hypofyse om MGH af te scheiden, krijgt het lichaam de kans om de beschadigde cellen te repareren die de oorzaak zijn van veroudering. De belangrijkste symptomen van het ouder worden die kunnen verminderen door middel van MGH zijn:

Huidbeschadiging UV-stralen en sigarettenrook zijn schadelijk voor huidcellen. Helaas ontkomt bijna niemand aan deze vorm van schade. MGH zet de beschadigde cellen aan tot reparatie. Een minder gerimpelde en gladdere huid is het resultaat.

Verzwakking van botten Menselijke botten verzwakken met de jaren. MGH versterkt de botten en repareert beschadigde botcellen. Het is een belangrijk aandeel in de strijd tegen osteoporose.

Geheugenverlies Beschadigde hersencellen zijn verantwoordelijk voor geheugenverlies, met eventueel de ziekte van Alzheimer tot gevolg. MGH helpt bij het genezen van beschadigde hersencellen en remt leeftijdgebonden verslechtering van het brein af.

Nog meer medische resultaten, die de voordelen van MGH bewijzen;

 • Toename van:
  Verbeterde haar- en huidstructuur 71%, elasticiteit van de huid 71%, toename van huiddikte 68%, nieuwe haargroei 38%, algehele gezondheidsverbetering 78%, weerbaarheid tegen ziekte in het algemeen 73%, genezingsvermogen 71%, genezing van blessures 61%, regulatie menstruatiecyclus 39%, geheugen 62%, geestelijke stabiliteit 67%, energietoename en verbeterde geheugen 84%, uithoudingsvermogen 81%, spierkracht 88%, spieromvang 81%, flexibiliteit van de rug 83%, seksuele potentie en frequentie 75% en langere erectie 62%
 • Afname van:
  Lichaamsvet 82%, opvliegers 58% en rimpels 61%

Samenvattend: Daar het MGH bijdraagt aan het herstellend vermogen van beschadigde cellen, kunnen ze worden beschouwd als een zeer effectief anti-verouderingsmiddel. MGH bevordert de gezondheid door o.a. een gezonde gewichtsbalans en natuurlijke spiergroei. Het zorgt voor een toename van kracht, vetverlies en vertraagt het verouderingsproces.

 

De aanmaak van het groeihormoon kun je op vijf manieren stimuleren;

 1. Suppletie van GenF20Plus.
 2. Zorg dat je voldoende nachtrust krijgt. De productie van het MGH piekt een uur na het inslapen. Een kort middagdutje gedurende de dag bevordert ook de productie van het groeihormoon.
 3. Eet groeihormoon-stimulerende voedingsmiddelen (eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vis en magere vleesproducten). Beperk groeihormoon-remmende voedingsmiddelen (suikers, witte koolhydraten zoals witbrood, pasta en rijst, koekjes en snoepgoed, kant-en-klaar maaltijden etc.). Nuttig ’s avonds geen zware maaltijd.
 4. Doe de juiste vorm van krachttraining die de aanmaak van het groeihormoon maximaliseert.
 5. Stop met roken!
  Bron 1 en bron 2.